Υπεύθυνα δίπλα σας

Τα όνειρα και οι επιθυμίες μας δεν σταματούν όταν βγούμε στη σύνταξη. Τις περισσότερες φορές η ζωή για αρκετούς τότε ξεκινάει. Έχουν πλέον τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων όπως καλύτερο αυτοκίνητο, σκάφος, εξοχικό ή εκπλήρωση ονείρων τους όπως μακρινά ταξίδια σε ονειρεμένους προορισμούς, είναι μερικές από τις επιθυμίες που θέλουν να πραγματοποιηθούν μετά από πολλά και δύσκολα έτη εργασίας.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της σύγχρονης εποχής είναι η σωστή αναπλήρωση του εισοδήματος κατά την τρίτη ηλικία, που είναι προβλέψιμος και βέβαιος κίνδυνος.
Σκοπός του συνταξιοδοτικού σχεδιασμού είναι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας και μετά την συνταξιοδότηση, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες.

Παρέχοντας ένα παράλληλο εισόδημα και διατηρώντας το επιθυμητό επίπεδο ζωής. Μαζί θα επικεντρωθούμε στην κάλυψη των αναγκών σας με βάση τις οικονομικές δυνατότητες επιλέγοντας ανάμεσα στην αποταμίευση με τη δημιουργία εγγυημένης σύνταξης και την επένδυση αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των κορυφαίων αμοιβαίων κεφαλαίων.